Windows desktop application met backend in de cloud. Alles-in-één applicatie met verschillende features die de dagelijkse taken van de makelaar in goede banen leiden.

Beheer van klanten, contracten en schades

Een belangrijk deel van het dagelijkse werk bestaat uit het beheren van klanten en contracten.

Gebruikmakend van de duidelijke navigatie en de krachtige zoekmogelijkheden, kan u vlot naar de gewenste fiche. Cobra laat u tevens toe zelf veel voorkomende handelingen te automatiseren. Zo kan u typebrieven als standaardbericht via brief, email en SMS versturen.

Dit is volledig geïntegreerd en u hoeft geen gegevens tussen Cobra en een extern pakket over te brengen.

Schadebeheer

Hier haalt u het maximum voordeel uit de volledig integratie van de berichtgeving in Cobra. Doordat alle communicatie vertrekt vanuit het pakket heeft u trouwens een volledig overzicht van alle handelingen die binnen een bepaald dossier gesteld zijn.

Door de geïntegreerde agenda kan u bovendien acties plannen en opvolgen. Doordat uw gespendeerde tijd wordt bijgehouden kan u gemakkelijk kostenefficiënt werken.

Schadeberichten van en naar de maatschappij kunnen geïntegreerd worden en zorgen voor het vervolledigen van uw dossier (MSB).

Office 365

Word, Excel, Mail & Agenda

Email via de cloud is niet meer weg te denken de dag van vandaag. Het biedt u immers de mogelijkheid om uw e-mails en agenda ook te consulteren en te behandelen via uw smartphone of tablet.

Door Office 365 als basis te nemen voor alle email, biedt Cobra u een uniek voordeel. U hoeft op die manier niet telkens e-mails door te sturen tussen verschillende systemen.

Naast een algemene mailbox van het kantoor, heeft u ook de mogelijkheid een persoonlijke mailbox te integreren, waarbij u steeds bepaalt welke e-mails voor iedereen zichtbaar zijn.

Geïntegreerd financieel beheer en boekhouding

Een uniek kenmerk van Cobra waardoor het zich duidelijk onderscheid van andere beheerpakketen is dat u in Cobra een volledig up to date en correct financieel overzicht heeft van uw kantoor. Hiervoor dient u dus geen externe module te hebben.

 

U beheert en volgt u kwijtingen volledig op in Cobra en als u zelf de inning doet, dan kan Cobra de volledige maandafhandeling doen, tot en met het afdrukken van vervaldagberichten en de opvolging van de betaling.

 

Door de automatische verwerking van de borderellen en rekeninguittreksels kan u maandelijks uw maatschappijrekening controleren.

 

Kiest u ook voor de geïntegreerde boekhouding, dan zullen alle kwijtingen automatisch in de boekhouding komen. Ook uw bank kan u eenvoudig inbrengen via CODA bestanden. Na inboeken van de betalingen worden u kwijtingen ook bijgewerkt zodat u op elk moment een juist idee heeft van saldo’s bij zowel klant als leverancier.

Communicatie staat centraal

Zowel met de klant, partners, maatschappijen en cloud services.

Rapporten & Analyses

Met enkele kliks hebt u een duidelijk overzicht van uw portefeuille en een grondige analyse van uw kantoor.

Via de module marketing kan u selecties maken en uw data filteren om ze daarna te exporteren naar excel voor verdere verwerking.

Op basis van een gemaakte lijst kan u daarna bestaande klanten of prospecten selecteren en gebruiken voor een volgende actie. Bijvoorbeeld voor het versturen van een mailing. Ook dit is mogelijk vanuit Cobra.

Daarnaast kunt u ook statistieken oproepen van contracten, schades, klanten zoals bijv. uw top 100 klanten volgens jaarlijkse commissie.

Een automatische klantensegmentatie is ook geïntegreerd in uw klantenrapport.

Koppeling met verschillende partners

MsPartner copy